Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر فرشچی عصر چهارشنبه در سی و هفتمین نشست دبیرخانه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی در مشهد افزود: برای حل مشکل شهرک صنعتی شماره پنج این شهر مذاکراتی نیز با وکیل معارضان در دادسرای ناحیه چهار مشهد و همچنین نشستی با فرماندار و بخشدار رضویه این شهر انجام شد که نتیجه ای در پی نداشت.

وی ادامه داد: البته مالکیت اراضی این شهرک با شرکت شهرکهای صنعتی استان است و پیمانکاران در حال فعالیت در این شهرک هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون عمران و محیط زیست شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: هم اکنون مشکل انتقال برق به این شهرک حل شده اما انتقال آب باقی مانده است که نیازمند همکاری و تسهیلگری در این حوزه هستیم.

کارشناس اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی نیز گفت: باید ارزیابی مسائل زیست محیطی در این شهرک از سوی دولت انجام شود و موافقت هیات وزیران برای توسعه این شهرک ضروری است چرا که این شهرک در شعاع ۳۰ کیلومتری شهر قرار دارد.

قادر طالب زاده افزود: روند قانونی آن است که شرکت شهرک های صنعتی مطالبه خود را به هیات وزیران منعکس کند، سپس اداره کل محیط زیست استان پیگیر اجرا و توسعه آن شود.

وی ادامه داد: ابلاغ ارزیابی زیست محیطی برای توسعه این شهرک انجام شده اما این ارزیابی در حیطه اختیارات استان نیست و باید در تهران انجام شود و در صورتی که مجوز لازم از سوی هیات وزیران اخذ شود، ارزیابی زیست محیطی در تهران انجام می‌شود.

رییس دبیرخانه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: شهرک صنعتی شماره پنج  مشهد برای راه اندازی در هزار و ۲۰۰ هکتار زمین مجوز هیات دولت را اخذ کرده و حتی تا پنج هزار هکتار هم تایید توسعه را گرفته است ولی برای توسعه به پنج هزار هکتار نیازمند مجوز از دستگاه های مربوطه نظیر سازمان حفاظت محیط زیست است.

علی اکبر لبافی افزود: می‌توان از ظرفیتهای درون استانی برای اخذ مجوز توسعه استفاده کرد که لازم است اداره کل محیط زیست استان بررسی های لازم و همکاری های موثر را در این زمینه انجام دهد.

قائم مقام شرکت توزیع نیروی برق مشهد نیز در این نشست گفت: مشکل تامین برق برای توسعه شرکت شهرک های صنعتی استان وجود ندارد، تاکنون نیز تامین ۱.۵ مگاوات برق برای شهرک صنعتی شماره پنج مشهد اعلام شده و سال گذشته هزینه تامین آن از شرکت شهرکهای صنعتی استان گرفته شده است لذا این شرکت متعهد خواهد بود هفت مگاوات انشعاب را به این شهرک واگذار کند.

محمود پورباقری واگذاری شبکه برق تا زمان فعال شدن مشترکان را ناممکن دانست و گفت: تا مشترک در یک شبکه وجود نداشته باشد، شبکه را برق دار نخواهیم کرد لذا هر گاه شهرک صنعتی شماره پنج مشهد مشترکی را به ما معرفی کند، تعهداتمان را به انجام می رسانیم.

کارشناس برنامه ریزی آب شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: در حال حاضر شرکت آب منطقه ای استان یک چاه با مجوز نیم لیتر در ثانیه برای مدت ساخت در اختیار شهرک صنعتی شماره پنج مشهد قرار داده است، این در حالی است که شرق مشهد از نظر ذخایر آب زیرزمینی، بسیار ضعیف است اما مدیرکل شرکت آب منطقه ای در زمینه چاره اندیشی برای استفاده از منابع موجود، قول مساعد داده است.

محمود مهویدی افزود: اگر شرکت شهرک های صنعتی هزینه های لازم را تقبل کند با هماهنگی حوزه مطالعات شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی یک چاه را در قالب چاه اکتشافی حفر خواهیم کرد تا در صورت آبدهی، تخصیص آن پیگیری شود. 

مدیر مشارکت های مردمی و طرح های زودبازده شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی نیز گفت: برای خط انتقال، مصوبه کمیته مدیریت منابع آب شرکت را اخذ کرده و مقرر شده است این مقدار آب از سد دوستی تخصیص داده شود.

جواد حافظی نسب افزود: اعتبار خط انتقال توسط شهرک صنعتی تامین خواهد شد و احتمال می رود  قسمت پساب نیز بدین طریق تامین اعتبار شود، مطالعات خط انتقال نیز به صورت کامل انجام شده و امید می رود پس از تامین اعتبار، اجرای پروژه در دستور کار قرار گیرد.

وی ادامه داد: از سازمان محیط زیست نیز درخواست مجوز خط انتقال را داشته ایم که امیدواریم اداره کل محیط زیست در این حوزه همکاری لازم را داشته باشد.

مدیر فنی و تامین زیرساخت شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی نیز گفت: برای تامین گاز شرکت صنعتی شماره پنج مشهد، چندین مکاتبه با شرکت گاز صورت گرفته تا برنامه زمانبندی خود را در خصوص اجرای ایستگاه CGS ارائه کند که در این زمینه پاسخی دریافت نشده است.

ناصر لاله افزود: شرکت گاز تامین گاز را مشروط به ساخت ۵۰ درصد شهرک کرده است تا با واحدهای مستقر شده قرارداد گازرسانی منعقد شود که در این صورت زمان بسیاری را از دست خواهیم داد و روند شروع فعالیت بنگاه های اقتصادی نیز با تاخیر مواجه خواهد شد. 

وی ادامه داد: برای تامین گاز شهرک صنعتی شماره پنج مشهد در سال ۱۳۹۵ مجوز برداشت گاز به میزان ۲۲۹ هزار متر مکعب در سال را از خط ۲۴ اینچ مشهد - نیشابور اخذ کرده ایم، محل اجرای ایستگاه CGS مشخص شده و منتظر پاسخ شرکت گاز خراسان رضوی برای ارائه برنامه زمانبندی طراحی و اجرای ایستگاه CGS  هستیم.

کارشناس شرکت گاز خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: براساس قوانین شرکت ملی گاز، گازرسانی به عقد قراردادهای متوازن به میزان ۵۰ درصد و اجرای حداقل ۳۰ درصد از شبکه داخلی منوط می باشد.

سیدابراهیم شریفی نیا افزود: مجوزهای برداشت از خطوط انتقال دو مرحله ای است که مرحله اول انجام شده و مرحله دوم مشروط به اجرای موارد اعلام شده از شرکت گاز است.

رییس دبیرخانه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان گفت: با تکمیل زیرساخت های شهرک صنعتی شماره پنج مشهد، واحدهای صنعتی بسیاری راغب خواهند بود به این محل منتقل شوند اما همه این مسائل منوط به تسریع پیگیری هاست.

لبافی افزود: طراحی و تایید شبکه داخلی گازرسانی با شرکت گاز و اجرای آن با شرکت شهرک ها خواهد بود. حال شرکت گاز باید برنامه زمانبندی لازم را برای ایستگاه CGS ارائه کند تا طرح از توجیه اقتصادی خارج نشود، شرکت گاز نباید احداث ایستگاه CGS را به ۹ ماه تا یک سال آینده منوط کند، قوانین شرکت گاز در این زمینه مخل تولید است و مانع محسوب می شود.

شهرک صنعتی هزار و ۵۰۰ هکتاری شماره پنج مشهد در شرق این شهر بهترین گزینه برای متقاضیان استقرار واحدهای صنعتی در اطراف مشهد است زیرا اغلب اراضی شهرکهای صنعتی غرب مشهد از واحدهای صنعتی اشباع شده و دیگر زمینی در این بخش برای استقرار واحد صنعتی وجود ندارد.

برچسب‌ها مشهد انرژی برق تولید داخلی شهرک صنعتی گاز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد انرژی برق تولید داخلی مشهد انرژی برق تولید داخلی شهرک صنعتی گاز شرکت شهرک های صنعتی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی نیز نیز در این نشست شهرکهای صنعتی برای توسعه ایستگاه CGS خط انتقال محیط زیست اداره کل شرکت گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۴۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است

ایسنا/همدان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان اعلام‌ کرد: یکی از بزرگترین واحدهای تولیدی اسپری شیمیایی و بهداشتی در شهرستان تویسرکان آماده راه‌اندازی و افتتاح است.

احمد شانیان در حاشیه بازدید از نمایشگاه اکسپو، با اشاره به مذاکرات نهایی انجام شده راه‌اندازی و افتتاح این واحد تولیدی در دهه تولید و تجارت اظهار کرد: با افتتاح فاز اول این طرح، همزمان فاز دوم طرح نیز با اشتغال ۱۵۰ نفر کلنگ‌زنی و عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

وی تصریح کرد: این واحد صنعتی با ظرفیت تولید بیش از ۴۰۰ نوع محصول یکی‌ از بزرگترین خطوط تولید اسپری‌های بهداشتی و شیمیایی در کشور محسوب می‌شود.

شانیان افزود: این واحد در زمینی به مساحت ۱۰ هزار مترمربع در شهرک صنعتی فرسفج و در زمینه تولید و بسته‌بندی چسب، قوطی‌سازی اسپری، ضدیخ و روغن ترمز فعالیت خواهد داشت.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل صمت استان، مجموعه اصلی این واحد تولیدی در استان البرز فعال است و طرح توسعه این کارخانه در استان همدان فعالیت خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • صدور سند ۴۵ هکتار از زمین های شهرک صنعتی فجر قشم
  • صدور سند مالکیت شهرک‌های صنعتی هرمزگان
  • واگذاری ۴۵۶۶ سند شهرک‌های صنعتی هرمزگان
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • تلمبه ESP چاه شماره ۳۶۷ میدان اهواز در شرکت نفت و گاز کارون راه‌اندازی شد
  • شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان در هرمزگان راه‌اندازی شود
  • تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است