Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@17:05:12 GMT

زیرساخت‌های شهرک صنعتی مشهد تکمیل شود

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۹۷۱۰۵

زیرساخت‌های شهرک صنعتی مشهد تکمیل شود

ایسنا/خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی گفت: زیرساخت‌های شهرک صنعتی مشهد اعم از برق، آب، گاز، مخابرات و راه دسترسی باید به منظور حفظ واحدهای صنعتی موجود و ارتقای ظرفیت تولید آن‌ تکمیل شود.

یعقوبعلی نظری روز یکشنبه در نشست بررسی مشکلات شهرک صنعتی مشهد که در محل این شهرک برگزار شد، با تاکید بر همفکری و هم افزایی در خصوص رفع مشکلات و پیش رفتن گام‌به گام نسبت به حل مسائل اظهار کرد: شهرک صنعتی مشهد مشکلاتی دارد که متنابه همه شهرک‌های صنعتی و واحدهای تولیدی دیگر در استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نخستین گام برای حل مشکلات واحدهای تولیدی را بررسی کلی آن‌ها، احصای مشکلات و تصمیم برای کاهش آن‌ها دانست و افزود: در نخستین گام فعالان اقتصادی و مدیران این بخش نباید اجازه دهند حتی یک واحد صنعتی در استان تعطیل شود و باید زیرساخت‌های واحدها اعم از آب، برق، گاز، مخابرات و زمین در حد نیازشان تامین گردد.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: در گام دوم لازم است که ظرفیت تولید واحدهای صنعتی مستقر در شهرک مورد بررسی قرار گیرد و علل کاهش ظرفیت تولید آن‌ها احصا و برای ظرفیت‌رسانی آن‌ها به حداکثر تولید تلاش شود.

نظری با تاکید بر احیای ۳۶ واحد صنعتی تعطیل مستقر در شهرک صنعتی مشهد خاطرنشان کرد: در گام سوم باید علل اصلی راکد ماندن واحدهای صنعتی مزبور بررسی و اقدامات لازم برای احیای آنها در مدت زمان مشخص انجام گیرد.

وی ادامه داد: در گام چهارم زیرساخت‌های شهرک صنعتی مشهد اعم از برق، آب، گاز، مخابرات و راه دسترسی باید به منظور حفظ واحدهای صنعتی موجود و ارتقای ظرفیت تولید آن‌ها تکمیل شود.

استاندار خراسان رضوی گام پنجم برای حل مشکلات شهرک صنعتی مشهد را گازدار نمودن همه واحدهای فعال این شهرک و بسترسازی برای تامین گاز واحدهای در حال ساخت در فاز چهارم توسعه آن ذکر و تاکید کرد: هیچ یک از واحدهای فعال این شهرک نباید فاقد گاز باشند.

نظری با اشاره به تامین برق مورد نیاز شهرک صنعتی مشهد از سوی نهادهای متولی گفت: به منظور خودکفایی برق این شهرک لازم است در گام ششم حل مشکلات آن، استفاده از نیروی خورشیدی و ایجاد نیروگاه در این زمینه مورد مطالعه قرار گرفته تا در آینده نزدیک بتوان بخشی از برق مورد نیاز این شهرک را از محل نیروگاه های خورشیدی تامین کرد.

وی با اشاره به ۳۱۸ طرح صنعتی در حال اجرا در مرحله توسعه شهرک صنعتی مشهد گفت: مرحله توسعه این شهرک در بخش‌های مختلف باید مورد بررسی قرار گیرد که در گام‌های هفتم و هشتم باید مسائل حوزه کارگاه های تولیدی در مرحله توسعه شهرک بررسی و حل شود، سپس مرحله توسعه این شهرک ضمن ایجاد همه زیرساخت‌ها اجرا گردد.

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: در گام نهم برای حل مشکلات شهرک صنعتی مشهد باید گروهی به منظور پیگیری مصوبات مزبور با مسئولیت اعضای هیات مدیره شهرک و همراهی و هم افزایی مدیران دستگاه‌های اجرایی تشکیل شود و گزارش اقدامات به استانداری ارسال شود.

نظری گام دهم یا مصوبه نهایی نشست بررسی مشکلات شهرک صنعتی مشهد را زمان بندی برای تحقق هر یک از مصوبات مزبور دانست و گفت: گزارش اقدامات برای اجرای هر مصوبه باید ظرف یک ماه جمع بندی و ارایه شود.

وی با اشاره به اینکه مشکلات واحدهای صنعتی خراسان رضوی از این پس به صورت حضور در شهرک‌ها و بررسی نزدیک مسائل پیگیری می‌شود گفت: همچنین بر احصا مشکلات و راهکارها به منظور تسریع در حل آن‌ها تاکید می‌گردد.

در ادامه این نشست علی بهرامی زاده، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی نیز طی کزارشی اظهار کرد: شهرک صنعتی مشهد ۵۹۲ واحد صنعتی دارد که برای ایجاد آن ۲۶۱۳ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده و ۶ هزار فرصت شغلی ایجاد کرده است.

وی افزود: از مجموع واحدهای صنعتی مستقر در این شهرک ۲۳۸ واحد فعال و ۳۶ واحد غیرفعال و راکد دارد، ۳۱۸ طرح صنعتی نیز در فاز چهار توسعه این شهرک در حال اجرا است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی بیان کرد: از آنجا که واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی مشهد به سرعت در حال ساخت هستند و در فاصله کوتاهی به بهره برداری خواهند رسید، این شهرک به ۶۰ مگاوات برق نیاز دارد که از این میزان ۳۸ مگاوات تامین شده است و ۲۲ مگاوات کسری برق دارد.

بهرامی زاده تصریح کرد: طی تفاهم نامه ای بین شرکت شهرکهای صنعتی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و شرکت برق منطقه ای خراسان قرار است برق مورد نیاز شهرک‌ها در قالب اجرای یک مدل مشارکتی تامین شود لذا لازم است دستگاه های اجرایی مزبور نسبت به امضای تفاهم نامه و تامین برق مورد نیاز شهرک صنعتی مشهد با توجه به اولویت استقرار صنایع در این شهرک و عبور خط انتقال ۱۳۲ کیوولت از فاز ۴ طرح توسعه شهرک اقدام کنند.

وی اظهار کرد: شهرک صنعتی مشهد در طرح توسعه خود که واحدهای کارگاهی در آن مستقر می‌شوند، نیاز به احداث ایستگاه گاز تی.بی.اس با ظرفیت ۲۰ هزار مترمکعب و خط تغذیه با برآورد چهار کیلومتر برای آن دارد که نیازمند یاری شرکت گاز در این زمینه هستیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی با اشاره به ایجاد رینگ کابل فیبرنوری برای مرکز مخابرات شهرک صنعتی مشهدافزود: ایجاد این رینگ به طول چهار کیلومتر از مسیر رسالت به سمت شهرک باعث تغذیه آن از مسیر دیگر و کاهش ضرر واحدهای صنعتی از قطعی مخابرات می‌شود.

بهرامی زاده گفت:  شرکت‌های ایرانسل و همراه اول زمین مورد نظر را برای استقرار ایستگاه‌های خود به منظور تامین اینترنت شهرک صنعتی مشهد از شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی درخواست کرده که نسبت به تامین اینترنت مورد نیاز واحدها نیز اقدام خواهد شد.

وی تامین مالی تکمیل ساختمان اداری شهرک صنعتی مشهد به مساحت ۵۲۴ مترمربع و اصلاح مسیر ورودی فاز چهار این شهرک در قالب واگذاری قطعه زمینی به مساحت ۲۶۲ مترمربع از شرکت عمران شهرداری مشهد را از دیگر موارد مورد نیاز شهرک مزبور برشمرد.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی در این نشست مدیران دستگاه های اجرایی و تشکل‌های بخش خصوصی و اعضای هیات مدیره شهرک صنعتی مشهد به ارایه نقطه نظرات و دیدگاه های خود برای حل مشکلات این شهرک پرداختند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شهرك صنعتي موانع تولید توسعه زیرساخت ها شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی مشکلات شهرک صنعتی مشهد استاندار خراسان رضوی مورد نیاز شهرک برای حل مشکلات واحدهای صنعتی برق مورد نیاز ظرفیت تولید مرحله توسعه زیرساخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۷۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، سازمان کتابخانه ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی به مناسبت روز جهانی مطبوعات، در دویست و ششمین برنامه سه شنبه‌های علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی با همکاری مرکز اسناد اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری مشهد از روزنامه ادب قدیمی‌ترین روزنامه مشهد در گنجینه رضوی رونمایی کرد. 

 رئیس اداره مطبوعات آستان قدس رضوی، در این مراسم که در محل سالن شورای شهرداری مرکزی مشهد برگزار شد، سابقه چاپ مطبوعات در مشهد را بیش از یک قرن عنوان کرد که طی آن صد‌ها روزنامه و مجله منتشر شده اند.
ابراهیم حافظی، روزنامه‌نگاری مشهد را مرهون ادیب اللممالک فراهانی، موسس روزنامه ادب خواند که در سال ۱۳۱۸ به تاسیس آن اقدام کرد. 
 

ادب، روزنامه مردمی
حافظی افزود: در فضایی که روس و انگلیس بر شهر سلطه داشتند و حاکمان محلی نیز با پرداخت پول بیشتر به‌دربار، حکومت را به‌دست می‌گرفتند، ادیب اقدام به تاسیس روزنامه کرد.
وی انتشار روزنامه ادب را مروج روزنامه‌خوانی، افزایش جمعیت روزنامه خوان، مشوق زنان در روزنامه خوانی و فرصتی برای بیان نظرات، گلایه‌ها و پیشنهادات دانست که زمینه ورورد شاعران و ادیبان را به روزنامه نگاری فراهم کرد. 
میهن پرستی، مبارزه با خرافات، سوادآموزی، توجه به ادبیات از جنبه نظم و نثر، میزان توجه به مشهد و آستان قدس، مقایسه دارا و ندار، مخالفت با طب سنتی، مشوق بودن برای کار‌های عام المنفعه، تبلیغ دین از موضوعات این روزنامه بود که حافظی به آن اشاره کرد. 
وی، اظهار کرد: روزنامه ادب چاپ مشهد از اواسط حکومت مظفرالدین شاه قاجار که شاهزاده رکن‌الدوله والی خراسان بود با چاپ سنگی و به صورت هفتگی منتشر شد و طی مدت ۳ سال ۱۱۰ شماره از آن به چاپ رسید. 
 

روزنامه ادب
اثری که در این مراسم رونمایی شد، حاوی دوره کامل روزنامه ادب چاپ شده در مشهد طی سال‌های ۱۳۱۸ تا ۱۳۲۰ قمری است و علاوه بر آن فهرست مندرجات بعلاوه مقدمه‌ای در معرفی توصیفی روزنامه ادب و همچنین نمایه کامل روزنامه تهیه و ارائه شده است.
دوره کامل روزنامه ادب در سال ۱۳۴۲ قمری توسط عبدالعلی اوکتایی رئیس وقت کتابخانه آستان مقدس شده است.
ویژگی ممتاز روزنامه ادب مشهد، تصویر و کاریکاتور‌هایی است که از سال سوم به آن ورود کرده است.
تعداد ۱۱۷۷ عنوان (خبر، مقاله، اعلان) جزء فهرست مندرجات روزنامه است. محتوای کلی روزنامه را اخبار خارجه، سرمقاله‌های تحلیلی، اخبار شهرستان‌های ایران و خراسان و اعلان‌ها تشکیل می‌دهد.

دیگر خبرها

  • بارش شدید باران در راه مشهد
  • چه کسانی می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات شرکت کنند؟
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • هوای هشت منطقه کلانشهر مشهد پاک است
  • رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • لزوم توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • سفر سردار رادان به خراسان رضوی به دعوت مردم متدین مشهد
  • تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد