Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی بهرامی‌زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پس از این که ۲۰۰ طراح در زمینه مصنوعات سنگهای قیمتی در مشهد آموزشهای لازم را فرا گرفتند و کارگاه‌های تراش سنگهای قیمتی به پرینترهای سه بعدی مجهز شد نیاز به توسعه مهارت آموزی در زمینه تراش سنگهای قیمتی بیش از گذشته احساس شد.

وی ادامه داد: در این راستا مرکز فنی و حرفه ای در مشهد با همکاری شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایجاد شد که به گوهرشناسی و آموزش تراش سنگهای قیمتی اختصاص یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: در ادامه توسعه آموزشهای مربوط به تراش سنگهای قیمتی، این نیاز احساس شد که باید خراسان رضوی مرکزی برای تمرکز تولیدکنندگان و عرضه کنندگان گوهرسنگها و مصنوعات در این زمینه، واحدهای طرح و توسعه، نماینده بانک مرکزی برای ارزشگذاری و استقرار تیمهای تخصصی برای صدور شناسنامه های بین المللی مصنوعات داشته باشد.

بهرامی زاده افزود: در این راستا ایجاد شهرک صنعتی – تخصصی سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی در مشهد ضروری به نظر رسید لذا راه اندازی آن پس از انجام مطالعات اولیه و اخذ مجوز از دستگاه های اجرایی مربوطه در دستور کار کارگروه امور زیربنایی و شورای برنامه ریزی و توسعه استان قرار می گیرد.

وی ادامه داد: شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی در نظر دارد برای راه‌ اندازی شهرک تخصصی سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی استان، از مشارکت اتحادیه ها و خوشه های تولیدی این بخش بهره گیرد.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی اظهار امیدواری کرد که با حمایتهای اعضای کارگروه امور زیربنایی و شورای توسعه و برنامه ریزی استان شاهد راه اندازی این شهرک تخصصی و نمونه شدن آن در سطح کشور باشیم.

مشهد از سوی یونسکو به عنوان شهر جهانی گوهرسنگها انتخاب شده که نشانگر توان بالای این شهر در چنین صنعتی است. 

سه هنرستان تراش سنگهای قیمتی و ۲ موزه سنگ در همین راستا در خراسان رضوی وجود دارد. مرکز ملی گوهرسنگها نیز در فضایی به وسعت هفت هزار مترمربع و مرکز نوآوری جواهرات و گوهرسنگها در فضایی به گستره ۶۰۰ مترمربع در حال ساخت است. 

۸۴۰ نفر آموزش دیده در صنعت گوهر یا سنگ تراشی و یک مرکز گوهرشناسی در خراسان رضوی وجود دارد که تنها پژوهشکده سنگ در کشور است و علاوه بر این ۶۷۰ مغازه سنتی در حوزه تراش و فروش سنگهای قیمتی در بازار رضا واقع در پیرامون حرم مطهر رضوی فعال است.

خراسان رضوی از ظرفیت بالایی در زمینه گوهرسنگها و تولید زیورآلات آنها برخوردار است که به توجه ویژه و توسعه این ظرفیتها یا بهبود فعالیتها در این زمینه نیاز دارد.

برچسب‌ها مشهد سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یونسکو بانک مرکزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مشهد سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یونسکو بانک مرکزی شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی تراش سنگهای قیمتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۶۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری نیشابور گفت:آمار اشتغال در ۱۶۸ واحد صنعتی فعال در این شهرستان پنج هزار و ۸۰۰ نفر است که ۸۳ درصد از این اشتغال مربوط به بخش‌هایی مانند نیروگاه سیکل ترکیبی خیام، فولاد خراسان، کارخانه ایران شرق و مانند این مجموعه هاست.

مسعود اکبری باقرآباد افزود:از مجموع ۱۶۸ واحد صنعتی نیشابور فقط ۱۳ واحد فعال با اشتغال هزار و ۵۸۱ نفر در شهرک صنعتی عطار مستقر هستند البته تمایل برای حضور فعالان اقتصادی در این شهرک صنعتی رو به افزایش است و باید در آینده تامین انرژی و آب و سایر زیرساخت‌های این شهرک صنعتی مورد توجه قرار گیرد.

معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری نیشابور گفت: همچنین هم اکنون ۲۵ معدن فعال با ۳۱۰ نیروی کار در نیشابور مشغول به کار هستند.

اکبری باقرآباد افزود: تعهد اشتغال شهرستان نیشابور در سال گذشته سه هزار و ۹۰۴ نفر بود که حدود ۱۳۰ درصد این تعهد معادل چهار هزار و ۸۰۲ نفر اشتغال جدید محقق شد.

وی گفت: ۲ بخش صنعت و معدن با هزار و یک شغل جدید و کمیته امداد با ایجاد ۷۲۸ فرصت شغلی تازه بالاترین سهمیه ایجاد اشتغال را در سال گذشته به خود اختصاص دادند.

 

دیگر خبرها

  • «استاد غلامیان» در تربیت گوهرتراشان نقش بسزایی داشته است
  • اکسپو سکوی پرتاب توسعه خراسان جنوبی
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان در هرمزگان راه‌اندازی شود
  • شهرک تخصصی گوهرسنگ در خراسان جنوبی ایجاد می‌شود
  • خراسان جنوبی گنجینه ناشناخته سرمایه گذاری /اکسپو سکوی پرتاب توسعه
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • کشف ۲۶ فقره سرقت از منازل یکی از شهرک های مشهد
  • شورای شهر مشهد با پیگیری ویژه رفع کمبود پارکینگ اطراف حرم را به سرانجام برساند
  • کشف ۲۶ فقره سرقت از منازل شهرک سیدی مشهد